Vaalburg Advocatuur | Amsterdam

Mr. Karin Vaalburg

In 2002 ben ik gestart als advocaat. Naast advocaat, was ik ook militair reservist bij de Koninklijke Landmacht. Uiteindelijk werd de aantrekkingskracht van het militaire leven zo groot, dat ik helemaal ben overgestapt en beroepsofficier geworden. Een ervaring die ik niet graag had willen missen en die mij veel heeft gebracht. De ‘can do’ en ‘no-nonsens’ mentaliteit van de militair sluit perfect aan bij hoe ik zelf in het leven sta.

De vaardigheden en de ervaringen die ik heb opgedaan, neem ik nu weer mee in mijn werk als advocaat. Wat mij betreft bestaat er geen situatie zonder een oplossing. Praktische problemen: praktisch oplossen. Mijn drijfveer gaat dan ook verder dan cliënten juridisch goed adviseren. Ik wil dat ze weer verder kunnen: verder met bouwen, verder met ondernemen. Of verder kunnen met hun leven, simpelweg omdat het geschil is opgelost.

Ik handel pragmatisch en waar mogelijk in goed overleg met alle partijen, maar schuw zeker ook een procedure niet!

Ik werk voor particulieren, ondernemers (in diverse branches), en VvE’s. Daarnaast adviseer ik regelmatig kleine en middelgrote gemeentes op het gebied van bouw- en omgevingsrecht.

Loop je tegen een uitdaging aan op deze gebieden of wil dat ik met je meedenk over een oplossing?

Stuur gerust een mail (info@vaalburgadvocatuur.nl) of stuur mij een whatsapp-bericht met het verzoek om terug te bellen (020 – 215 73 62). Geef dan ook aan wanneer je zelf bereikbaar ben, dan bel ik je gauw terug!

Mr. Karin Vaalburg is lid van de Vereniging van bouwrechtadvocaten (www.vbra.nl) en de Vereniging voor milieurecht (www.milieurecht.nl).

Daarnaast is zij onafhankelijk voorzitter van de Hoor- en Advies Commissie bezwaarschriften en klachten bij de provincie Overijssel, en plaatsvervangend voorzitter, tevens lid van de commissie bezwaarschriften Dekens.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zij de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Bestuursrecht
  • Omgevingsrecht
  • Burenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Karin Vaalburg is ook beschikbaar voor interim-opdrachten, b.v. projectmatige opdrachten, ter (tijdelijke) vervanging van een jurist of advocaat of ter versterking van een juridische afdeling, om lopende dossiers af te handelen of nieuwe dossiers op te starten. Afhankelijk van de behoefte en beschikbaarheid wordt een opdracht in overleg met u ingevuld.

Interesse? Bel (020 – 215 73 62) of mail (info@vaalburgadvocatuur.nl) voor een nadere kennismaking!